OVER DE AIMA TECHNOLOGY GROUP CO., LTD

Bedrijfsprofiel

AIMA Technology Group CO., LTD werd opgericht in 1999.

Na jaren van hard werken heeft AIMA 5 fabrieken gevestigd in de provincies Tianjin, Jiangsu, Zhejiang, Guangdong en Sichuan, en twee R & D-centra voor ontwikkelen en testen van nieuwe producten.

AIMA is sinds de oprichting actief betrokken bij de sociale verantwoordelijkheid, bezorgdheid over de sociaal kwetsbare groepen, door rampen getroffen gebieden en heeft giften gedaan in naam van het bedrijf.

AIMA, waarvan de kernwaarde "integriteitsevenwicht, innovatiegerichtheid, zorgzame toewijding, teamwork" is, zet zich in om wereldleider te worden in modern transport, handhaaft altijd de mensgerichte bedrijfsfilosofie en streeft naar een schone reisomgeving . AIMA vervult altijd de maatschappelijke verantwoordelijkheid door te pleiten voor energiebesparing, emissiereductie en een schone levensstijl. Tegelijkertijd bepleitte AIMA om alle goede dingen in de productelementen te verwerken, omdat ze ernaar streven consumenten veilige en milieuvriendelijke producten te bieden, producten met een toegevoegde waarde te bieden, om een gevoel van geluksproducten te bieden.

Tianjin Fabriek

Tianjin fabriek, gelegen in Tianjin Jinghai Economic Development Zone, beslaat een oppervlakte van 514 hectare. Tianjin base ontwikkelt en produceert elektrische tweewielers, elektrische driewielers, lithium elektrische voertuigen en is de locatie van het hoofdkantoor.

Jiangsu fabriek

Jiangsu fabriek bevindt zich in Wuxi Xishan District Industrial Park, is de elektrische motorfietsen van de belangrijkste R & D en productie-apparaat. Het nieuwe fabrieksgebouw van bijna 90.000 vierkante meter, met 10 automatische assemblage lijnen, 4 automatische verpakking lijnen.

Guangdong fabriek

De Guangdong fabriek werd officieel geopend in oktober 2011 en breidde zich uit naar de voorhoede van de zuidoostkust, en toonde de ambitie van AIMA om zich open te stellen voor de wereld.

Zhejiang fabriek

Zhejiang basis, opgericht in september 2012, is gelegen in de bekende stad - Zhejiang Huangyan, met een oppervlakte van 110 hectare.

Sichuan fabriek

Opgericht in januari 2017, is gevestigd in Chengdu, Sichuan, met een oppervlakte van meer dan 15.000 vierkante meter.

AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS.
DAT IS WATT VOOR JOU.

De toekomst is elektrisch. Beter voor het milieu, stiller in gebruik, geen uitstoot en zeer voordelig in gebruik. AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS wil en zorgt ervoor dat je zorgeloos en met plezier rijd. Elektrisch dus, het nieuwe gewoon. AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS is leverancier van elektrische scooters aan daarvoor speciaal geselecteerde dealers in Europa. Wij leveren een goed product tegen een betaalbare prijs. Elektrische scooters voor iedereen en niet voor enkelingen. Zonder poespas, kant-en-klaar, turn-key-scooters met 2 jaar garantie op de batterij. AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS,

DAT IS WATT VOOR JOU.

AIMA Electric is onderdeel van House of Wheels.

House of Wheels is een onderneming gespecialiseerd in de levering van gemotoriseerde tweewielers.

AIMA ELECTRIC NEDERLAND

Slijperij 8
2211SK Noordwijkerhout
Tel +31 252 374060 
info@aima-electric.com

www.aima-electric.com

2019 AIMA-ELECTRIC.COM - ALL RIGHTS RESERVED