Elektrische Scooter Accu

 • Een elektrische scooter wordt voortbewogen op elektriciteit. Deze elektriciteit wordt opgeslagen in de accu. 

 • De meeste elektrische scooter accu’s zijn Lithium Ion. Lithium Ion heeft een lager gewicht en een hogere opslagcapaciteit dan een Lood Zuur accu.

 • Een goede elektrische scooter accu gaat ongeveer 250 laadcyclussen mee, met een gemiddelde actieradius van 70 km betekent dit dat een goede elektrische scooter accu meer dan 15.000 km mee moet kunnen gaan.

 • Zou u uw Lithium Ion Scooter Accu moeten vervangen kost deze op het moment van schrijven tussen de 850 en 1200 euro. Afhankelijk van merk en type scooter.

 • Als we de aanschafprijs van de Elektrische Scooter Accu delen door het aantal kilometers wat de accu meegaat komen we uit tussen de 5 en 8 cent per Kilometer.


Elektrische scooter Actieradius

 • Een Elektrische scooter met een Lithium Ion Accu van 60 Volt & +/- 25 Ah kan een actieradius behalen van ongeveer 60 Kilometer op 1 Lading.

 • De Actieradius van een Elektrische scooter kan vergroot worden door efficiënt met de opgeslagen Energie om te gaan, zo helpt het om de scooter uit te laten rollen en vaak in ECO modus te rijden.

 • Mocht uw Elektrische scooter nog voorzien zijn van Gloeilampen vervang deze dan door LED exemplaren, deze verbruiken minder stroom en vergroten zo de Actieradius van je scooter.

 • Mocht je de Actieradius van je Elektrische scooter nog verder willen vergroten rij dan indien mogelijk alleen met dagrijverlichting en laat het Dimlicht uit als het licht is.

 • Een andere Tip om de Actieradius te vergroten is om de bandenspanning regelmatig te controleren en indien de banden vervangen moeten worden te kiezen voor een band met een lage rolweerstand. Banden met een grof profiel hebben een negatief effect op de Actieradius die je kunt behalen!

AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS
DAT IS WATT VOOR JOU.

De toekomst is elektrisch. Beter voor het milieu, stiller in gebruik, geen uitstoot en zeer voordelig in gebruik. AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS wil en zorgt er voor dat je zorgeloos en met plezier rijd. Elektrisch dus, het nieuwe gewoon. AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS is leverancier van elektrische scooters aan daarvoor speciaal geselecteerde dealers in Europa. Wij leveren een goed product tegen een betaalbare prijs. Elektrische scooter voor iedereen en niet voor enkelingen. Zonder poespas, kant-en-klaar, turn-key-scooters met 2 jaar garantie op de batterij. AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS, DAT IS WATT VOOR JOU.

2 gedachten over “

 1. Wat kost een accu voor een evo maxx.lithium
  48 v 20 ah

  1. Goedemorgen,

   Geen idee, Wij zijn een heel ander merk. Wij verkopen geen Evo Maxx.

   mvg,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *