Elektrische Scooters van AIMA:

Aima Elektrische Scooters

Met een elektrische scooter rijd je voordeliger, stiller en schoner. Niet voor niets heeft elektrisch rijden de toekomst. Je hoeft nooit meer te tanken en je hebt minder onderhoud. Lekker voor je portemonnee en goed voor het milieu.

Aima elektrische scooters: zorgeloos rijden met plezier. Electric fantastic in iedere kilometer!

Elektrisch rijden onbetaalbaar? Welnee. Wij leveren een goed startklaar product tegen een scherpe prijs.

Aima Elektrische scooters zijn niet duurder dan hun soortgenoten zonder stekker. Dus iedereen kan elektrisch rijden. Kies voor het gemak van een turnkey scooter, met 2 jaar garantie op de accu. Watt rijdt dat lekker!

Naar school, naar je vrienden, shoppen, naar de fitness, uitgaan, naar de supermarkt…waar je ook naartoe gaat, wat je ook gaat doen, jouw AIMA staat 24/7 voor je klaar. Hoe vaak moet je opladen? Dat hangt af van jouw gebruik. Je kunt zo’n 50 tot 70 kilometer rijden op een volle accu. En opladen doe je natuurlijk gewoon terwijl je slaapt. 

Heb je nog vragen? Wil je misschien weten waar je een proefrit kan maken? Neem dan contact met ons op!

best of both worlds

The Best of both worlds…AIMA elektrische scooters worden geproduceerd on Azie en afgeleverd met een Bosch elektromotor van perfecte Duitse kwaliteit.

Stil, schoon en sehr toll.

De AIMA elektrische scooter is in Nederland leverbaar in de kleuren zwart, wit, zilver en rood. Kun je niet wachten op hier eens een proefrit op te maken? Informeer dan snel bij de dealer naar de mogelijkheden. De AIMA elektrische scooter is in 25 km snorscooter en 45 km bromscooter verkrijgbaar. De AIMA wordt geleverd met een instructie boekje, 2 sleutels, 2 afstandsbedieningen voor het alarm, een oplader en uiteraard een accu. De scooter is voorzien van een systeem dat zodra er geremd word, de energie weer terug de accu in gaat.