AIMA MINE PLUS

Elektrische Scooter

Aima Mine Plus

Lithium-Ion Accu

De Aima Mine Plus gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten met een garantie van drie jaar. De accu kan makkelijk meegedragen worden om deze in huis of of het werk op te laden, aangezien deze slechts 10kg weegt. Het 29aH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen, levert een bereik van 60 -70 km, of ongeveer vier dagen normaal gebruik in de stad.

Bereik

De Mine Plus biedt je 50-70 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is dé manier om de stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend.

Simpel & elegant

Onze ontwerpfilosofie is dat er meer kan gedaan worden met minder. Het uiteindelijke resultaat is de voltooiing van een filosofie die is gestart om een structureel stabiel en krachtig voertuig te ontwikkelen en tegelijkertijd het ontwerp elegant en simpel te houden.

Ontwerp & vakmanschap

Ambachtswerk is de kern van ons industriële ontwerp. Wij geloven dat onze technische innovaties enkel tot leven komen wanneer buitengewone aandacht wordt besteed aan de techniek die zich onder de buitenkant van de Mine Plus bevindt.

AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS.
DAT IS WATT VOOR JOU.

De toekomst is elektrisch. Beter voor het milieu, stiller in gebruik, geen uitstoot en zeer voordelig in gebruik. AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS wil en zorgt ervoor dat je zorgeloos en met plezier rijd. Elektrisch dus, het nieuwe gewoon. AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS is leverancier van elektrische scooters aan daarvoor speciaal geselecteerde dealers in Europa. Wij leveren een goed product tegen een betaalbare prijs. Elektrische scooters voor iedereen en niet voor enkelingen. Zonder poespas, kant-en-klaar, turn-key-scooters met 2 jaar garantie op de batterij. AIMA ELEKTRISCHE SCOOTERS,

DAT IS WATT VOOR JOU.

AIMA Electric is onderdeel van House of Wheels.

House of Wheels is een onderneming gespecialiseerd in de levering van gemotoriseerde tweewielers.

AIMA ELECTRIC NEDERLAND

Slijperij 8
2211SK Noordwijkerhout
Tel +31 252 374060 
info@aima-electric.com

www.aima-electric.com

2019 AIMA-ELECTRIC.COM - ALL RIGHTS RESERVED